Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

O web stranici Chess ABC

Internet stranica www.chessabc.com (u daljnjem Chess ABC) namijenjena je profesionalnim i amaterskim šahistima, klubovima i organizatorima šahovskih turnira, učenicima i školama, kao i medijma koji žele prenositi informacije iz svijeta šaha u realnom vremenu. Osnivači i vlasnici internet stranice Chess ABC su: Marko JELČIĆ, Ivana BOGUT i Petar JASAK. Stranicu Chess ABC održava tvrtka:

Business Boulevard doo

  • Branislava Nušića 25
  • 76100 Brčko distrikt BiH
  • Bosna i Hercegovina
  • JIB: 4600152950006

E-mail: chessabccom@gmail.com


Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na našim internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija i usluga za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, Chess ABC koristi internu bazu podataka, čime osobni podaci ostaju samo kod Chess ABCa. Osobni podaci nisu pohranjeni izvan teritorija Europske unije.

Web stranica Chess ABC je smještena na serverima tvrtke:

HT d.o.o. Mostar

  • Kneza Branimira bb
  • 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
  • Tel.: +387 36 316 311


Prava korisnika koji su kontaktirali Chess ABC

Posjetitelj svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo pregledati i ažurirati, a ukoliko ih želi trajno obrisati, može se obratiti na adresu elektroničke pošte chessabccom@gmail.com.


Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji internet stranice Chess ABC kontaktom i slanjem osobnih podataka jasno iskazuju interes za pojedina stručna područja i usluge kojima Chess ABC nudi. U skladu s Europskom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, Chess ABCov je legitimni interes informirati posjetitelje koji su ostavili svoje podatke o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.


Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Chess ABC osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama.


Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. Chess ABC putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.


Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.


Sigurnost

Autentičnost internetskog poslužitelja moguće je utvrditi provjerom certifikata Chess ABC u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa poslužiteljem Chess ABC osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružatelje usluga koje uključuju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, Chess ABC odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.


Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti Chess ABCa, možete zatražiti na contact@chessabc.com, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.